Relatiebeheerder Jeroen Bakker stelt zich voor

Jeroen Bakker is namens DSI de nieuwe relatiebeheerder. Hij neemt het stokje over van Varashna Gierdharie. Jeroen is voor werkgevers het eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen over de ESMA-Richtsnoeren. 

Wat doe je precies voor DSI?
Voor allerhande vragen over certificering kunnen organisaties en professionals bij mij en het team Certificering terecht. Op dit moment is de nieuwe certificering naar aanleiding van de ESMA-richtsnoeren een hot topic.

Wat voor vragen krijg je over ESMA?
Hoe gaat deze transitie? Voldoen de medewerkers aan de nieuwe richtsnoeren? Wie betreft het allemaal binnen mijn organisatie? Door middel van gesprekken met de werkgevers probeer ik een zo goed mogelijk beeld te geven hoe de organisatie en dus de geregistreerden er op dit moment voor staan. Ik begeleid werkgevers en geregistreerden om ervoor te zorgen dat de overgang zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Wat is in het kort je achtergrond?
De afgelopen jaren was ik gedetacheerd bij verschillende grootbanken in het retail/private banking domein. In deze roerige periode heb ik veel geleerd en opgestoken. De financiële sector staat al jaren onder grote druk: reorganisaties, integriteitsissues, et cetera. Na mijn laatste opdracht werd het tijd voor iets nieuws en anders. Eens een keer geen bank, was dan ook mijn wens.  DSI kwam precies op het juiste moment om deze stap te kunnen maken. Ik hoop hier dan ook nog jaren van toegevoegde waarde te zijn en DSI nog meer op de kaart te zetten.

Wat is jouw filosofie voor succesvol relatiebeheer?
Eerlijkheid en openheid zijn voor mij belangrijke voorwaarden. Als iets niet kan of niet lukt is iedereen er bij gebaat om dit zo snel mogelijk te weten. Elkaar up-to-date houden is ook erg belangrijk. Niets is zo vervelend als er op een geven moment radiostilte is en men niet van elkaar weet wat er nu precies speelt of gedaan moet worden. Dit alles met een met lach en een gezonde dosis humor en nuchterheid. Het met elkaar werken naar een oplossing/antwoord is voor mij erg belangrijk.

Hoe bevalt het tot nu toe?
Uitstekend! Het team Certificering en de andere collega’s hebben mij heel hartelijk en met open armen ontvangen en dat voor een Rotterdammer op Amsterdams grondgebied. Dit is zeker een van de meeste energieke en inspirerende omgeving waar ik gewerkt heb.  Maar dat kan ook bijna niet anders; Beursplein 5, Euronext, Warmoesstraat, meer hoef ik niet te zeggen denk ik.

Op welke dagen ben je bereikbaar?
Op de dinsdag na op alle werkdagen. Dinsdag is de dag dat ik vaak met mijn twee zoons op pad ga om wat quality time met elkaar te hebben.

Mochten er vragen zijn, ik sta altijd open voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek.

Tel: 020-5309851 of email j.bakker(at)dsi.nl. Voor ESMA-specifieke vragen kunt u ook mailen naar esmarichtsnoeren(at)dsi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *