Relatiebeheerder Nana Asante staat tot uw dienst

DSI Certificering heeft een nieuwe relatiebeheerder. Nana Asante neemt het stokje over van Jeroen Bakker en is u als werkgever graag van dienst. Voor meer informatie over DSI en wat wij als stichting voor u kunnen betekenen, of als u specifieke vragen heeft: u kunt terecht bij Nana.

Wat ga je doen voor DSI?
Voor vragen over certificering kunnen bedrijven en professionals bij mij terecht, maar ook bij het team Certificering.

Wat is in het kort je achtergrond?
De afgelopen jaren was ik voornamelijk in de zakelijke dienstverlening werkzaam. Voordat ik bij DSI aan de slag ging, werkte ik met veel plezier bij een financieel opleidingsinstituut als Projectcoördinator en later als Accountcoördinator. Na een aantal jaren wilde ik echter iets anders dan bij een opleidingsinstituut werken. Na een korte onderbreking kwam DSI als geroepen. Een nieuwe uitdaging op bekend terrein; de dynamische wereld van de financiële sector. Met mijn ervaring hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van DSI.

Daarnaast heb ik een grote passie voor de kunst & cultuur-sector en maatschappelijke projecten. Ik heb onder andere creatieve talentontwikkelingsprojecten gedaan en workshops gegeven aan jonge meiden. Allebei unieke en inspirerende ervaringen, waar ik veel van geleerd heb.

Hoe ziet succesvol relatiebeheer er volgens jou uit?
Inspelen op de behoeften van de klant en net dat beetje extra geven, zonder het doel van de werkgever uit het oog te verliezen. Vertrouwen en een goede communicatie zijn hierbij heel belangrijk. En natuurlijk een flinke dosis enthousiasme! Een goede samenwerking leidt tot het beste resultaat: voor het team en de werkgever, maar vooral voor de klant.

Op welke dagen ben je bereikbaar?
Op de woensdag na ben ik alle werkdagen aanwezig.

Tenslotte
Het bevalt tot nu toe heel goed bij DSI. Ik ben hier met open armen ontvangen en kan altijd bij mijn collega’s terecht voor vragen. Daarnaast werk ik natuurlijk op een van de mooiste plekken in Amsterdam: Beursplein 5! Als Amsterdammer is er niets mooiers dan elke dag over de grachten naar je werk toe te lopen. Beter kan mijn dag niet beginnen!

Mochten er vragen zijn, dan ben ik bereikbaar via onderstaande gegevens. Uiteraard kom ik ook graag langs voor een kennismaking en een persoonlijk gesprek.

Telefoon: 020-530 98 68 of email N.Asante@dsi.nl. Voor algemene vragen kunt u ook bellen naar mijn collega’s op 020 – 620 12 74 (keuze 2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *